Podiumkunsten in Nederland
Scroll

Na 15 jaar als adviseur en contactpersoon Podiumkunsten voor Dioraphte werkzaam te zijn geweest, heeft Michaela van Wassenaer besloten zich vanaf 1 januari 2019 volledig te gaan richten op de activiteiten binnen haar maatschap High Impact Philanthropy (www.hipnederland.nl). Het bestuur van Dioraphte is Michaela dankbaar voor haar kundige inzet en toewijding in al die jaren, waarbij zij richting heeft helpen geven aan ons donatiebeleid. 

Wij zijn blij in Lonneke Regter een uitstekende opvolger voor Michaela te hebben gevonden. Vanaf heden is Lonneke de contactpersoon voor aanvragen op het gebied van de Podiumkunsten. Michaela zal tot 1 januari a.s. als adviseur van het bestuur aanblijven en Lonneke verder inwerken.

Adviseur - contactpersoon Podiumkunsten in Nederland

drs. Lonneke Regter - Musonia

www.musonia.nldioraphte@musonia.nl - +31 620499685

Project administratie (aanvragen - rapporten – betaalverzoeken)

Nadat u van de adviseur van het bestuur een uitnodiging heeft ontvangen voor het indienen van een complete aanvraag kunt u deze toesturen aan Inge van Stokkom - van Veen - postbus@dioraphte.nl

Voor lopende zaken betreffende toekenningen, zoals rapportages en betaalverzoeken, kunt u zich richten tot Tom A.W. van Stokkom - postbus@dioraphte.nl

Het sturen van vooraanvragen alsmede het ongevraagd toesturen van voorstellen en/of complete aanvragen naar postbus@dioraphte.nl wordt niet op prijs gesteld (u zult dan ook geen reactie ontvangen op dergelijke e-mail pogingen).

Bezoekadres - postadres

Kuipershaven 169, 3311 AM DORDRECHT NL

Uitsluitend voor zaken die niet per e-mail verzonden kunnen worden kan navolgend postadres gebruikt worden.

Postbus 255, 3300 AG DORDRECHT NL